Saras stora bak

macrons. :)

Kategori:






Har bakat makroner idag.
Första omgången blev alldeles matta, ändrade sättet att göra dem på, och detta kom jag fram till:

viktigt när man bakar makroner

vispa inte marängen på full fart, halvsnabbt ska det gå, marängen ska vara fluffig men inte fast.

jag tyckte det blev bättre att koka sockerla!gen 121grader, istället för 118.

Häll i färgen i smeten när allt annat är ihop blandat.

Låt stå och torka efter man spritsat upp dem. Tills man kan peta nätt på dem utan att smeten fastnar.

Sen är det bara att baka.

recept finns det tonvis med. Alla har sina favoriter. :)



Kommentarer

  • Nathalie säger:

    Moooms :) eller dom ser jätte goda ut, har inte smakat såna än men vill testa dina och inte hemköps ;)

    Svar: Hihi du får komma ut och smaka :D
    Sara

    2013-02-13 | 09:43:39

Kommentera inlägget här: